Pizza-online.ro

Restaurant Kulinarium

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Piața Mică 12

Sibiu, Sibiu

0721 506 070

Meniu restaurant

Din pacate n-am gasit meniu pentru acest restaurant.
Dorim să vă răsfăţăm cu specialităţi românești, cărora bucătarul nostru le adaugă un plus de rafinament internaţional, pentru a vă oferi o experienţă culinară deosebită: Bucuraţi-vă de o atmosferă tradiţională, cu mâncare bună și vinuri de regiune alese: Produsele noastre provin aproape exclusiv din Transilvania, sunt proaspăt preparate și de sezon: Pentru iubitorii de pizza și paste am creat un potpuriu original caracterizat prin savoare şi diversitate:

Kulinarium din Sibiu va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Sibiu.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Kulinarium impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Kulinarium. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Sibiu, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Kulinarium din Sibiu.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!