Pizza-online.ro

Restaurant Kraft

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str: Dimitrie Mangeron nr: 71

Iasi, Iasi

0332 401 595
0747 058 834

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Kraft si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Localizat în "Inima" studențească a orașului Iași, Kraft Pub pune la dispoziția clienților săi mâncare delicioasă, bere rece și seri de neuitat! Aici este locul unde ziua începe cu o cafea bună, unde micul dejun nu are program fix, unde prânzul e gustos și serile relaxate sau pline de distracție alături de cei dragi: KraftPub, amenajat cu mult drag și dedicare pentru clienții noștri: Ne place să spunem că suntem unici și suntem siguri că odată ce ne treceți pragul, în mod cert vom fi mereu în lista dumneavoastră de locații preferate: Din dorința de a fi un concept complet am îmbinat perfect un ambient plăcut și util cu un design retro, astfel încât pe lângă starea de bine pe care ne dorim să o simțiți la noi, să primeze și confortul dumneavoastră!

Kraft din Iasi va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Iasi.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Kraft impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Kraft. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Iasi, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Kraft din Iasi.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!