Pizza-online.ro

Restaurant Konak

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Eliberarii, 4

Constanta, Constanta

0720 560 606

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Konak si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Va invitam la un loc fermecator in inima orasului, la care ati vrea sa va intoarceti: Alimente fantastice, servicii prietenoase, atmosfera unica, care creaza atat​interiorul acestui loc, cat si sunetul muzicii alese corespunzator:

Konak din Constanta va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Constanta.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Konak impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Konak. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Constanta, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Konak din Constanta.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Constanta