Pizza-online.ro

Restaurant Kell’s Craft Beer

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Bulevardul I: C: Brătianu 27

Pitesti, Arges

0770 583 341

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Kell’s Craft Beer si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Din pură pasiune pentru bere, a luat formă cea mai diversificată berărie din Pitești, situată în centrul orașului cu terasă aerisită, green corner cu zonă de bar cât și restaurant interior: Vino să ne cunoști! Meniul reprezintă un mix de mâncăruri tradiționale cât și meniuri adaptate gusturilor pretențioase: Peste 50 de tipuri de bere vă așteaptă!

Kell’s Craft Beer din Pitesti va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Arges.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Kell’s Craft Beer impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Kell’s Craft Beer. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Arges, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Kell’s Craft Beer din Pitesti.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!