Pizza-online.ro

Restaurant Katana Sushi

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Calea Călărașilor 35

Braila, Braila

0339 408 087
0771 167 955

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Katana Sushi si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Katana simbolizează puterea, protecția, curajul, dar și sufletul samurailor: Pentru noi, Katana este arma autenticității, transpusă în culori și arome care impresionează papilele gustative: Am transpus pasiunea pentru bucătăria japoneză într-un restaurant decorat cu tonuri autentic asiatice, elegante, inspirate din natură: Am pus accent pe flexibilitate, intimitate și linii și unghiuri drepte, evidențiate prin contraste puternice: Predați-vă simțurile în fața aromelor oferite de Chefii noștri vizionari! Aceștia aduc în fiecare platou ani întregi de experiență, gătit sustenabil și inovație:

Katana Sushi din Braila va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Braila.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Katana Sushi impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Katana Sushi. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Braila, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Katana Sushi din Braila.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Braila