Pizza-online.ro

Restaurant Irina Restaurant & More

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bulevardul Unirii 17

Bacau, Bacau

0799 991 199

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Irina Restaurant & More si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Situat pe Bulevadrul Unirii, nr: 17, langa autogara Bacau, IRINA Restaurant & More face parte din acele localuri care ofera atentie maxima serviciilor oferite: Astfel, pe langa posibilitatea de a lua masa alaturi de cei dragi mai punem la dispozitia persoanelor interesate si o sala de evenimente alaturi de servicii personalizate de catering pentru evenimente funerare dar si alte evenimente organizate in regim propriu:

Irina Restaurant & More din Bacau va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bacau.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Irina Restaurant & More impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Irina Restaurant & More. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bacau, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Irina Restaurant & More din Bacau.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!