Pizza-online.ro

Restaurant INLARG

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Portul Turistic Tomis

Constanta, Constanta

0766 059 955

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului INLARG si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Urban food & a nice selection of beverages in a cosy place in Tomis Marina, Constanta: Our main focus is the experience you are going to have in our place: Come and enjoy our place with open mind and discover our vision of a nice life: We have put together all the right ingredients for a nice place to hang out:

INLARG din Constanta va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Constanta.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului INLARG impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul INLARG. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Constanta, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la INLARG din Constanta.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!