Pizza-online.ro

Restaurant Il Viaggio

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Petru Rareș 11A

Piatra Neamt, Neamt

0742 313 301

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Il Viaggio si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Fiecare preparat care trece pragul bucătăriei noastre pe lângă aromele și culorile cu care va întampină, poartă un strop din pasiunea noastra de a găti si de a oferi fiecăruia dintre dumneavoastră o experiență culinară unică:

Il Viaggio din Piatra Neamt va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Neamt.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Il Viaggio impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Il Viaggio. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Neamt, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Il Viaggio din Piatra Neamt.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!