Pizza-online.ro

Restaurant Il Classico

Orar restaurant

Luni:
Inchis
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Sighișoara 6

Arad, Arad

0771 057 204

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Il Classico si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Venim din inima Italiei, din partea cea mai bogată în ingrediente prestigioase şi bunătăţuri rafinate a Italiei: Emilia Romagna: Munţii, văile, câmpiile şi marea au desenat teritoriul perfect pentru crea un adevărat patrimoniu cultural al mâncării: Oamenii calzi şi iubitori au creat de-a lungul timpului atmosfera perfectă pentru a se bucura împreuna de legătura deosebită numită familie: Dar totuşi, de ce am lăsat Italia şi am venit pe meleaguri mioritice? Din dragoste! Ca în cele mai frumoase poveşti, dragostea a fost cea care a decis pentru noi: Dragoste de familie, dragoste de oameni, dragoste pentru tradiţie, dragoste pentru ceea ce ne place cel mai mult să facem: pizza! Am adus cu noi sapoarea tradiţiei italiene întruchipată în cel mai iubit fel de mâncare de pe pamant: pizza: Fiecare aspect al mâncării este legat de istoria şi cultura locurilor unde acestea sunt create şi consumate: Cultura gastronomică italiană este fondată pe diversele resurse animale şi agricole ale frumosului teritoriu înconjurat de marea Mediterană: Mâncarea este un pion principal ce a creat o identitate specifică Italiei, o identitate gustoasă şi unică în lume! Misiunea noastră este să vă purtăm într-o călătorie culinară emoţionantă prin intermediul mâncării noastre, a atmosferei calde şi a prieteniei cu care vă servim, povestindu-vă în acelaşi timp propria identitate culinară pe care cu răbdare şi pasiune o nutrim: TESTIMONIALE

Il Classico din Arad va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Arad.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Il Classico impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Il Classico. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Arad, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Il Classico din Arad.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!