Pizza-online.ro

Restaurant Il Cantuccino

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Fabrica de Chibrituri nr: 2

Bucuresti Sector 4, Bucuresti

0721 251 823

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Il Cantuccino si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Lucrurile importante si valoroase in viata sunt aceleasi pentru toata lumea: Indiferent de mediul sau locul in care am crescut, ne dorim cu totii acelasi lucru: un viitor bun si sa fim sanatosi: Viitorul incepe cu fiecare clipa iar cei care il garanteaza sunt copiii nostri: De aceea este important, ca in fiecare clipa, sa luam decizii corecte atat pentru noi cat si pentru ei: Noi folosim cele mai proaspete ingrediente naturale pentru a va oferi mereu experiente culinare sanatoase si pline de savoare: Incepand cu meniurile pentru copii si terminand cu specialitatile casei, avem grijă de fiecare detaliu pentru a vă delecta simțurile, într-o atmosferă caldă și relaxată: Vrem sa fim impreuna pe drumul spre o viata sanatoasa si un viitor mai bun:

Il Cantuccino din Bucuresti Sector 4 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Il Cantuccino impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Il Cantuccino. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Il Cantuccino din Bucuresti Sector 4.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 4