Pizza-online.ro

Restaurant Hochmeister

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Timotei Popovici nr: 9 / Piata Schiller

Sibiu, Sibiu

0771 33 55 77

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Hochmeister si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul Hochmeister este situat într-una din cele mai frumoase piaţete din Sibiu, Piata Schiller colţ cu str: Timotei Popovici: Avem pentru dumneavoastră şi o terasa exterioară cu 26 locuri, apreciată datorită faptului că este situată în zona mai linistită a oraşului vechi: Pentru rezervări telefonice puteți apela numărul:

Hochmeister din Sibiu va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Sibiu.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Hochmeister impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Hochmeister. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Sibiu, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Hochmeister din Sibiu.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!