Pizza-online.ro

Restaurant Hanul Haiducilor

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Calea lui Traian 1

Ramnicu Valcea, Valcea

0741 242 347
0250 71 79 56

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Hanul Haiducilor si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul a fost deschis in anul 2003, in luna august intr-un spatiu care desi a fost destinatia unui restaurant, a necesitat o reamenajare totala: Echipa Nobila Art a lucrat la reamenajare timp de 5 luni : Localul se afla in partea de nord a orasului, cu iesire la strada Calea lui Traian, strada care strabate orasul: SPECIFICUL restaurantului este "traditional romanesc": Atat interiorul cat si exteriorul localului sunt imbracate in caramida si lemn de brad masiv: Elementele traditionale de decor (costume taranesti, camasi vechi cusute de mana, lada de zestre, putineiul, fierul de calcat cu carbuni, spicele coapte de grau, oalele de pamant vechi in care s-a facut odata mancare, strachini si farfurii pictate aduse din zona Horezu, talvuri de dovleci copti, blana de urs, blana de vulpe) completeaza nota de eleganta si bun gust a restaurantului:

Hanul Haiducilor din Ramnicu Valcea va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Valcea.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Hanul Haiducilor impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Hanul Haiducilor. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Valcea, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Hanul Haiducilor din Ramnicu Valcea.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!