Pizza-online.ro

Restaurant Gyros Time

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
Inchis
Închis

Date de contact

Matei Basarab nr:4,

Ramnicu Valcea, Valcea

0760 032 266

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Gyros Time si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
In anul 2010, dupa o experiența de mai bine de 11 ani lucrati in bucătăriile unor renumite taverne din Grecia eu si soția mea ne-am asumat riscul de a deschide aceasta afacere si in orașul nostru:Cu respectul si susținerea dumneavoastră am reușit sa devenim sinonimul mâncării grecești de tip fast-food in Râmnicu Vâlcea si nu numai: Mulțumim tuturor celor care ne-ați susținut sa ridicăm numele ,,GYRO’S time’’ atât de sus:

Gyros Time din Ramnicu Valcea va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Valcea.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Gyros Time impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Gyros Time. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Valcea, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Gyros Time din Ramnicu Valcea.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!