Pizza-online.ro

Restaurant Grenier Brasserie

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Calea Romanilor 15

Arad, Arad

0723 578 133

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Grenier Brasserie si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Combinând designul exclusivist cu calitatea superioară a preparatelor și măiestria bucătarilor, dorim să oferim celor care ne trec pragul o experiență unică în care delectarea vine dintr-un repertoriu culinar care aduce un omagiu tuturor aromelor lumii: Și pentru că totul se învârte în jurul mâncării bune, dorim să vă bucurați de varietatea de băuturi care completează armonios această experiență unică, pe care noi am numit-o Grenier: Ideea acestui loc de poveste este una foarte clară: să oferim calitate fiecărui produs culinar și un concept de ospitalitate adevărată, pentru că scopul suprem este mulțumirea clientului: Între acești pereți de pe Calea Romanilor nr: 17-19 pare că am găsit locul ideal pentru a ne pune acest plan în aplicare: Aici, ambientul rafinat, împreună cu savorile din cele mai bune ingrediente reușesc să cucerească de la prima vedere, până la ultima înghițitură:

Grenier Brasserie din Arad va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Arad.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Grenier Brasserie impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Grenier Brasserie. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Arad, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Grenier Brasserie din Arad.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!