Pizza-online.ro

Restaurant Gran Gourmet

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Ștefan cel Mare 13

Bacau, Bacau

0746 762 320

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Gran Gourmet si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Vă invităm să explorați și să savurați tot ce înseamnă pentru noi gustul Italiei: paste, risotti, fructe de mare, pizza, preparate tradiționale și multe altele: Puteți savura preparatele în restaurantul nostru, dar livrăm și acasă sau la birou:

Gran Gourmet din Bacau va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bacau.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Gran Gourmet impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Gran Gourmet. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bacau, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Gran Gourmet din Bacau.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!