Pizza-online.ro

Restaurant Gradina

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

B-dul Victoriei 34

Sibiu, Sibiu

0369 454 500

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Gradina si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
A fost odată ca niciodată un împărat, Joseph al II-lea de Habsburg-”bunul împărat”, care, cu ocazia vizitei sale la Sibiu în anul 1773, a dus la nașterea unuia dintre primele cartiere ale orașului ce astăzi îi poartă numele – cartierul Iosefin: Bulevardul Victoriei la sud şi strada Crișanei la nord, mărginesc grădina ce urma să fie din vara anului 2016 un loc anume creat pentru a deveni însemnat: La timpul acela, voia bună umbla nestingherită prin oraş şi fără a-şi găsi locul potrivit: Până când, în prima zi din iulie cu soare, în acea grădină, răsări un loc straşnic în înfăţişare, în atmosferă şi în gustare: În GRĂDINA, cu bucătărie, bere şi bucurie, se deschideau porţile şi, odată ajunsă aici, voia bună găsi de cuviinţă să rămână a locului: Aici timpul curge altfel când sorbi o bere bună ori un pahar de vin alături de prieteni şi mănânci bine, iar vorba devine poveste care se scrie de la sine:

Gradina din Sibiu va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Sibiu.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Gradina impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Gradina. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Sibiu, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Gradina din Sibiu.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!