Pizza-online.ro

Restaurant Gothic

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Sanțurile Cetății Traseul Sudic 10, Aleea Sfântul Eugeniu

Alba Iulia, Alba

0358 111 938

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Gothic si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul Gothic este situat in cetatea Alba Carolina, in zidurile istorice ale cetatii: Restaurantul Gothic este locul perfect pentru a iesi la o intalnire cu prietenii sau pentru a organiza evenimente importante din viata ta: Ambianta speciala, personalul atent si mancarea gustoasa va vor convinge sa va intoarceti!

Gothic din Alba Iulia va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Alba.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Gothic impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Gothic. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Alba, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Gothic din Alba Iulia.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!