Pizza-online.ro

Restaurant Gilda Music Lounge

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Lipscani 53

Bucuresti Centru, Bucuresti

0786 770 941

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Gilda Music Lounge si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Gilda, locul în care farmecul Centrului Vechi al Bucureștiului se întâlnește cu bucătăria de inspirație internațională, serviciile de calitate și petrecerile memorabile:

Gilda Music Lounge din Bucuresti Centru va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Gilda Music Lounge impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Gilda Music Lounge. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Gilda Music Lounge din Bucuresti Centru.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Centru