Pizza-online.ro

Restaurant Euphoria Biergarten

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada 1 Decembrie 1918 Nr:6

Arad, Arad

0745 393 333

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Euphoria Biergarten si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
În anul 2014 am continuat la Arad povestea Euphoria Biergarten începută în Cluj, iar de atunci a devenit restaurantul care se află în topul preferințelor voastre: Meniul nostru variat de mâncăruri conține preparate delicioase pentru toate gusturile: Paste, pizza, ciorbe, sandvișuri, feluri principale, deserturi și cele mai delicioase grătare din noul meniu „The Real Grill”: Atât restaurantul cât și terasa îți stau la dispoziție, pentru o experiență completă:

Euphoria Biergarten din Arad va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Arad.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Euphoria Biergarten impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Euphoria Biergarten. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Arad, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Euphoria Biergarten din Arad.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!