Pizza-online.ro

Restaurant Elisium

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Anul 1848 Nr: 2

Ploiesti, Prahova

739842479

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Elisium si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurant Elisium a alcatuit o echipa profesionista, cu o vechime in domeniu de peste 15 ani: Ne propunem sa va oferim o experienta culinara de exceptie, folosind preparate proaspete, atent alese ce vor incanta papilele oricarui gurmand: Amplasat intr-o locatie in inima Ploiestiului unde natura, relaxarea si voia buna sunt la ele acasa iar familia si prietenii vor avea parte de momente memorabile:

Elisium din Ploiesti va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Prahova.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Elisium impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Elisium. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Prahova, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Elisium din Ploiesti.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!