Pizza-online.ro

Restaurant Donaris

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Șoseaua Principală, nr: 120

Braila, Braila

0 758 025 430

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Donaris si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Preparatele noastre, prezență unică în peisajul gastronomic local, promit amatorilor de preparate tradiționale românești că, de fiecare dată, vor descoperi câte o surpriză plăcută în combinații și arome deosebite și neașteptate: Masa la Restaurant Donaris este mereu un motiv de povestit apropiaților, totul fiind pregătit "în casă" după rețete proprii, absolut delicioase: Și pentru că orice masă fără vin, e ca o nuntă fără lăutari, Restaurant Donaris vă propune mereu câte un vin deosebit, care completetază pe deplin o masă reușită:La noi găsiți un sortiment generos de vinuri autohtone, din vinăriile românești consacrate, precum Recas, Domeniile Samburești, Alcovin Măcin, vinuri care dezleagă și limba, buna dispoziție precum şi baierile pungii:

Donaris din Braila va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Braila.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Donaris impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Donaris. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Braila, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Donaris din Braila.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!