Pizza-online.ro

Restaurant Dolce Vita

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Stefan cel Mare, Nr:153

Vaslui, Vaslui

0771 325 299

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Dolce Vita si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Dolce Vita înseamnă mâncare delicioasă cu livrare la domiciliu, pentru toate gusturile și pentru toate ocaziile când n-ai timp sau chef să-ți asumi riscul de a experimenta în bucătărie: Dolce Vita este în primul rând despre mâncare gustoasă gătită din ingrediente proaspete: De asemenea, trebuie știut că gătim pentru toate tipurile de pofticioși, pentru iubitorii de burgeri sau de pizza făcută la cuptor pe vatră, dar și pentru vegetarieni sau pentru cei care țin post: Ca să vă faceți o imagine despre diversitatea meniului nostru, vă mai spunem că puteți alege din peste 160 de produse:

Dolce Vita din Vaslui va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Vaslui.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Dolce Vita impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Dolce Vita. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Vaslui, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Dolce Vita din Vaslui.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!