Pizza-online.ro

Restaurant Dolce Aria

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Piața Iuliu Maniu, Nr: 7

Zalau, Salaj

744637700

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Dolce Aria si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Pizzeria Dolce Aria Zalau va ofera mancaruri delicioase: pizza, burger, salata, sandwich, bruschete si alte mancaruri din centrul Zalaului: Verifică meniul nostru si comanda prin internet in mai putin de 30 de secunde, fara inregistrare sau vino la restaurantul nostru: Va asteptam cu drag ! Pizzeria Dolce Aria Zalau offers delicious food: pizza, burger, salad, sandwich, bruschetta and other dishes from the center of Zalau: Check our menu and order online in less than 30 seconds, without registration or come to our restaurant: You're welcome !

Dolce Aria din Zalau va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Salaj.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Dolce Aria impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Dolce Aria. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Salaj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Dolce Aria din Zalau.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!