Pizza-online.ro

Restaurant Dinar

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Barbu Iscovescu 2

Timisoara, Timis

0728 116 230

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Dinar si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Atmosfera de odinioara, plina de traditie, din Zona Balcanilor, o puteti regasi acum si in Timisoara, la Restaurant Dinar! Ne-am propus ca oaspetii care ne calca pragul sa aiba parte de o experienta autentica, specifica locului, si sa ramana cu o amintire deosebita! Restaurant Dinar Timisoara impreuna cu Etno Kuca Dinar din Vrsac aduc pentru prima oara in Romania retetele si preparatele traditionale balcanice premiate de catre Global Trade Leader's Club-International Hotel & Restaurant: Este vorba despre titlul Quality Award, premiul de excelenta acordat pentru calitatea produselor si serviciilor in cadrul galei de la Madrid din 27 ianuarie 2014:Cu respect pentru istorie si din dragoste pentru traditie, readucem pentru voi, aici in Timisoara, un colt din vremurile bune, in spiritul traditional balcanic:Amenajat intr-un stil ce accentueaza frumusetea simpla a obiectelor folosite in vremuri de mult apuse, Restaurant Dinar Timisoara va invaluie cu liniste si caldura, din clipa in care ne pasiti pragul:Aici, cea mai mare bucurie a noastra este sa va avem ca oaspeti si sa va facem pe plac:

Dinar din Timisoara va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Timis.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Dinar impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Dinar. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Timis, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Dinar din Timisoara.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!