Pizza-online.ro

Restaurant Di Gianfranco

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Targul Pestelui Nr: 8

Sibiu, Sibiu

0730 001 025

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Di Gianfranco si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
De la inaugurarea sa, în 2011, Gianfranco este sinonimul bunului gust: De zece ani, Gianfranco este un simbol al Sibiului și își păstrează și în noua locație caracterul exclusivist și boem, creat pentru publicul care apreciază excelența în servicii: Unul dintre “ingredientele” succesului nostru este calitatea superioară a produselor, folosite în perfectă armonie, pentru a aduce pe plaiuri românești gustul italian autentic:

Di Gianfranco din Sibiu va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Sibiu.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Di Gianfranco impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Di Gianfranco. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Sibiu, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Di Gianfranco din Sibiu.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!