Pizza-online.ro

Restaurant Delea Noua

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Delea Nouă 32

Bucuresti Sector 3, Bucuresti

0728 555 355

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Delea Noua si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Purtând haine noi de sărbătoare, restaurantul “Delea Noua”, nu numai că oferă o cină in stil tradiţional românesc şi un program de divertisment, ci oferă o incursiune in cultura şi bucataria tradiţional românească, fară a te face sa te simţi pe meleaguri străine:

Delea Noua din Bucuresti Sector 3 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Delea Noua impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Delea Noua. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Delea Noua din Bucuresti Sector 3.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 3