Pizza-online.ro

Restaurant Dantino

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Piața Consiliul Europei (Calea Aradului) 14A,

Timisoara, Timis

0735 549 690
0256 242 233

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Dantino si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Dantino Ristorante este locul în care bucuria se perfecționează prin gesturi mici: de la cultura prânzului servit în companie selectă – care se încheie cu un adevărat „espresso” italian, continuând cu un „aperitivo” de seară, terminând târziu în noapte cu un pahar de vin alături de oameni dragi – până la mici secrete din cultura italiană care îți face fiecare zi mai frumoasă, nefiind nevoit să călătorești până în Italia pentru aceasta:

Dantino din Timisoara va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Timis.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Dantino impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Dantino. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Timis, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Dantino din Timisoara.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!