Pizza-online.ro

Restaurant D'all Class

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str Bucuresti nr 354

Calarasi, Calarasi

0726 472 293

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului D'all Class si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Ne dorim sa schimbam perceptia despre Calarasi, ne dorim sa fim un etalon si sa fiti mandri de noi, noi suntem cei care ne implicam activ si dorim sa dovedim a se poate si alfel! O oaza intr-un oras plin de speranta!

D'all Class din Calarasi va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Calarasi.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului D'all Class impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul D'all Class. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Calarasi, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la D'all Class din Calarasi.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!