Pizza-online.ro

Restaurant Curtea Veche

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Colonel Ion Buzoianu 14

Buzau, Buzau

0744 798 989
0767 628 998

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Curtea Veche si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Suntem incantati sa va prezentam delicioasele preparate pregatite cu atentie de catre bucatarii nostrii: De 11 ani ne respectam clientii prin mentinerea calitatii produselor noastre, folosind ingrediente proaspete, atent selectionate si pregatite intr-un mod ireprosabil: Suntem mai mult decât o pizzerie autentică, suntem un restaurant de top în centrul Buzăului cu servicii de livrare pizza, grătar, paste, desert, platouri și multe altele:

Curtea Veche din Buzau va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Buzau.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Curtea Veche impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Curtea Veche. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Buzau, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Curtea Veche din Buzau.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!