Pizza-online.ro

Restaurant Crama Veche

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Albert Berger 10

Bistrita, Bistrita-Nasaud

0263 218 047
730011812

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Crama Veche si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
CRAMA VECHE vă oferă răgazul de a regăsi lumea tihnită şi aşezată a satului românesc: Aici veţi simţi emoţia întâlnirii cu muzica şi meşteşugurile tradiţionale, dar şi plăcerea de a savura mâncărurile şi băuturile specifice regiunii: Cinstiţi-vă cum se cuvine, căci de cinste este CRAMA VECHE şi satul transilvănean:

Crama Veche din Bistrita va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bistrita-Nasaud.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Crama Veche impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Crama Veche. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bistrita-Nasaud, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Crama Veche din Bistrita.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!