Pizza-online.ro

Restaurant Crama Sibiana

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Piata Mica nr: 31

Sibiu, Sibiu

0729 614 260

Meniu restaurant

Din pacate n-am gasit meniu pentru acest restaurant.
Restaurantul Crama Sibiana este situat in centrul orasului, langa Turnul Sfatului, cu intrare atat din Piata Mare cat si din Piata Mica intr-o cladire incarcata de isorie: Localul dispune de un numar de 120 de locuri si terasa de 110 locuri in zona istorica si este deschis zilnic intre orele 12:00-24:00: Va oferim ambianta deosebita, produse naturale proaspete, meniuri la care se folosesc anumite produse bio, meniuri speciale cu precomanda, mese festive organizate, seviciu de catering, oferta pentru companii in sistem voucher, separeuri pentru nefumatori, sistem de ventilatie, internet free wireless:

Crama Sibiana din Sibiu va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Sibiu.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Crama Sibiana impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Crama Sibiana. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Sibiu, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Crama Sibiana din Sibiu.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!