Pizza-online.ro

Restaurant Craft

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Eugeniu Carada, Nr: 12

Craiova, Dolj

0775 354 633

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Craft si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
CRAFT Pub este situat in centrul Craiovei, foarte aproape de Centrul Vechi si de cele mai importante atractii ale orasului: In scurt timp a devenit locul preferat al localnicilor cat si al turistilor care viziteaza Craiova: CRAFT combina mancaruri gustoase cu vinuri si cocktailuri alese: Oferim o atentie sporita asupra aromelor: Meniul nostru de mancare este bazat pe produse internationale combinate cu arome locale: Alege din lista noastra de mancaruri care contine Mic Dejun, Aperitive, Salate, Peste si Fructe de Mare, Paste, Risotto, Carne, Supe, Garnituri si Desert: Toata lumea este bine venita: Primitor, CRAFT Pub are peste 100mp, deci, este loc pentru toti: Putem servi 90 de persoane in interior, 60 de persoane pe terasa exterioara si 80 de persoane pe Rooftop: Daca sunteti un grup care vrea sa manance sau doar sa bea ceva rece, CRAFT este fix ceea ce cautati:

Craft din Craiova va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Dolj.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Craft impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Craft. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Dolj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Craft din Craiova.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!