Pizza-online.ro

Restaurant Container

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Oituz 44

Suceava, Suceava

0728 721 351

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Container si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Tocmai ai nimerit: -locul in care pasiunea pentru gatit si-a gasit bucataria -locul in care arta si-a gasit scena -locul in care muzica buna isi cauta ascultatorii -locul in care dorim socializare fara 4G+ si Wi-Fi(desi avem tehnologie in dotare – parola wi-fi: “container”) -locul retras de la demisol unde cafeaua are o savoare aparte -locul construit dintr-un vis, un vis prea indraznet am spune, dar un vis devenit realitate Echipa Container va multumeste pentru sustinere si speram ca timpul petrecut cu noi sa fie unul de calitate!

Container din Suceava va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Suceava.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Container impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Container. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Suceava, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Container din Suceava.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Suceava