Pizza-online.ro

Restaurant Casa Lazar

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Serg: Maj: Ion Nedeleanu nr: 8

Bucuresti Sector 5, Bucuresti

0735 778 229

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Casa Lazar si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Casa Lazar nu este un simplu restaurant, ci este o imbinare perfecta intre pasiunea pentru mancarea traditionala romaneasca si atmosfera calda, de familie: Este locul in care poti sa vii sa gusti o mancare delicioasa si sa te bucuri de un zambet prietenos, de oameni primitori, care sunt mereu la dispozitia ta: Iti punem la dispozitie meniuri predefinite sau alese de tine, toate pregatite de bucataresele noastre cu peste 20 de ani de experienta: De asemenea, poti alege sa serbezi orice ocazie speciala din viata ta in localul nostru: Ne vom bucura alaturi de tine si iti oferim pachete avantajoase si momente de neuitat, pentru nunti, botezuri, cununii, petreceri corporate,banchete,conferinte, evenimente private,intalniri de afaceri,aniversari, majorate,petreceri de Revelion, onomastici de la 20 locuri pana la 100 locuri, incepand de la 45 ron: Dj talentat, cameraman, dansatori, magicieni, totul sa te faca sa te simti minunat, asa cum meriti: Daca iti doresti ceva ce nu apare pe lista noastra, suntem mai mult decat flexibili:

Casa Lazar din Bucuresti Sector 5 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Casa Lazar impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Casa Lazar. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Casa Lazar din Bucuresti Sector 5.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!