Pizza-online.ro

Restaurant Casa Grande

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str: Erou Ciprian Pintea nr:9

Bacau, Bacau

722270203
234520177

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Casa Grande si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul CASA GRANDE va ofera in regimul de servire “a la carte” o gama de preparate romanesti si internationale cu specific mediteranean atent selectate in trend cu cerintele clientilor nostri: Bucatari sunt pregatiti sa satisfaca atat servirea individuala a clientilor cat si mesele organizate in variante medii sau mari: Atmosfera este asigurata in fiecare zi a saptamani de formatia Florin Dutu si Udila Munteanu incepand cu orele 18: Managementul nostru are la baza o politica flexibila pliata pe necesitatile clientilor nostri pentru a crea o atmosfera cat mai relaxanta si de buna calitate: In acea ce priveste organizarea de NUNTI si evenimente private veti avea tot sprijinul si consilierea noastra, avand o expierienta de 15 ani de munca:

Casa Grande din Bacau va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bacau.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Casa Grande impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Casa Grande. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bacau, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Casa Grande din Bacau.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!