Pizza-online.ro

Restaurant Casa Bolta Rece

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Rece, Nr: 10

Iasi, Iasi

752589881

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Casa Bolta Rece si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Numele Bolta Rece a devenit un simbol și un loc de referință pentru orice ieșean, indiferent de etate și profesie și chiar de faptul că omagiază sau nu memoria lui Bachus: Localul se găsește pe marginea sud-estică a renumitului deal al Copoului, pe strada care nu întâmplător se numește Rece, întrucât aici se cunosc din vechime întinse și ramificate pivnițe care se întretaie între ele și mai mult, unele se află pe nivele mai adânci sau mai putin adânci, ca niște adevarate etaje subterane… Prima mențiune documentară cunoscută privind clădirea și locul care va deveni vestita locantă a Iașilor “Bolta Rece” datează din 17 ianuarie 1786: Ospeția a fost construită în stil specific moldovenesc, ca o casă țărănească, cu prispă: Deasupra solului, în jurul unei mari bucătării și al unui cuptor, există un salon unde erau serviți un număr mare de meseni; în subsol au fost zidite, în piatră, hrube cu firide, de unde lumina opaițelor se răsfrângea asupra vaselor de stejar care adăposteau licoarea de Cotnari, de Bucium, de Uricani și din alte podgorii:

Casa Bolta Rece din Iasi va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Iasi.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Casa Bolta Rece impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Casa Bolta Rece. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Iasi, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Casa Bolta Rece din Iasi.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Iasi