Pizza-online.ro

Restaurant Butoiul de Aur

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Pasajul Scărilor FN

Sibiu, Sibiu

0747 070 200

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Butoiul de Aur si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Aflat la hotarul dintre Oraşul de Sus şi Oraşul de Jos, datând încă din 1542, Butoiul de Aur dăinuie în mijlocul unor clădiri cu arhitectură medievală autentică, în acest loc minunat numit Pasajul Scărilor: Vă invităm să vă bucurați de aspectul medieval, tipic secolului XIV, asemeni unui castel de odinioară, care impresionează prin opulența găzduită de pereții masivi placați cu piatră și mobilierul din lemn greu, care, pentru câteva ore, vă vor duce în lumea meselor îmbelșugate de altădată: Așadar, vă primim cu drag în locul acesta vestit pentru ospeţe şi mâncare faină, restaurant în care însuşi Mihai Viteazul s-a cinstit înainte să plece în bătălia de la Șelimbăr: Lăsați-vă purtați de atmosfera și decorul restaurantului unde s-au ţesut şi încă se ţes poveşti şi binecuvântate petreceri:

Butoiul de Aur din Sibiu va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Sibiu.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Butoiul de Aur impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Butoiul de Aur. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Sibiu, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Butoiul de Aur din Sibiu.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!