Pizza-online.ro

Restaurant Buongiorno

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Herăstrău 2

Bucuresti Sector 1, Bucuresti

0734 406 107

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Buongiorno si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Vino să te indrăgostesti la Trattoria Buongiorno Primăverii, un restaurant cu specific italian situat în zona parcului Herăstrău! O cină la lumina lumanărilor, muzică bună, un vin ales din Toscana și fructe de mare atent pregătite, iar la sfârșit, nelipsitul Tiramisu si… două lingurițe: Fiind un restaurant cu specific italienesc, mâncărurile din meniul pe care îl vei găsi în Trattoriei Buongiorno Primăverii te invită să faci o călătorie culinară în zona mediteraneană, cu accent pe Italia, țara pastelor și a pizzei: În Trattoriei Buongiorno Primăverii vei găsi o mulțime de feluri de mâncare specifice bucătariei italiene într-o atmosferă romantică specifică tradiției italiene: Poți alege din foarte multe feluri de paste, pizza la vatra, sau fructe de mare atent pregătite, alături de un vin din zone ale Italiei recunoscute pentru această licoare, denumită și tară a celor 500 de soiuri de struguri: De asemenea, poți degusta delicioase deșerturi, printre care nelipsitul Tiramisu italian: Te asteptăm să te indrăgostesti la Trattoria Buongiorno Primăverii, locul care aduce în mijlocul Bucureștilor un pic de… Italia:

Buongiorno din Bucuresti Sector 1 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Buongiorno impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Buongiorno. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Buongiorno din Bucuresti Sector 1.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 1