Pizza-online.ro

Restaurant Buena Vista

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Petru Movilă, nr: 43

Iasi, Iasi

0232 242 244

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Buena Vista si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
BUCATARIE CU SPECIFIC SUDAMERICAN Pe un continent atat de intins cum este America de Sud sunt multe culturi, obiceiuri si traditii care se intrepatrund si se influenteaza reciproc: Gastronomia, bogata in arome si cu accente fanteziste, este si ea, la randul ei influentata nu doar de clima insorita si savoarea produselor locale, ci si de aceste contaminari: Meniul acestei crasmulite este unul bazat pe retete din tarile Americii de Sud, fiind completat si cu cateva retete romanesti, mai ales ciorbe care lipsesc din gastronomia sudamericana: Felurile delicioase de mancare gatita sunt completate de gratare, salate si deserturile casei, care, acompaniate de un vin argentinian sau chilian si de muzica pasionala a celor de la Buena Vista Social Club, va vor face sa simtiti, pentru o clipa macar, savoarea continentului sudamerican:

Buena Vista din Iasi va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Iasi.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Buena Vista impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Buena Vista. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Iasi, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Buena Vista din Iasi.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Iasi