Pizza-online.ro

Restaurant Boema

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str: Iuliu Maniu nr: 34

Cluj-Napoca, Cluj

40 734 414 414

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Boema si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
SUNTEM BUCUROŞI DE OASPEŢI! Am pregătit pentru voi o selecţie de bucate alese, gătite cu dăruire într-o locaţie istorică, chiar in inima Clujului: Celebrul ghid Gault & Millau recomandă Casa Boema printre cele doar 10 restaurante din Cluj-Napoca ce corespund criteriilor stricte de selecţie: Suntem extrem de onoraţi de o asemenea recunoaştere a calităţii bucătăriei noastre dar şi motivaţi cu atât mai mult, să ridicăm ştacheta şi să creăm experienţe culinare din ce in ce mai bogate pentru voi! Vă mulţumim că ne sunteţi alături!

Boema din Cluj-Napoca va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Cluj.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Boema impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Boema. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Cluj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Boema din Cluj-Napoca.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Cluj-Napoca

Via