Pizza-online.ro

Restaurant Blue Acqua

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Soseaua Arcului, Nr: 78

Iasi, Iasi

0752 992 993

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Blue Acqua si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Epicurienii credeau ca una din placerile vietii este mancarea si trebuie sa recunoastem ca o masa buna, bine pregatita si servita frumos, intr-un ambient de mare clasa, bazat pe ideea de plan deschis care contribuie la aprecierea dialogului, iti reda vitalitatea dupa o zi dinamica:

Blue Acqua din Iasi va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Iasi.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Blue Acqua impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Blue Acqua. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Iasi, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Blue Acqua din Iasi.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!