Pizza-online.ro

Restaurant Blue Acqua

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Bulevardul Marea Unire Nr: 75

Galati, Galati

0755 07 00 93
0374 074 174

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Blue Acqua si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Epicurienii credeau ca una din placerile vietii este mancarea si trebuie sa recunoastem ca o masa buna, bine pregatita si servita frumos, intr-un ambient de mare clasa, bazat pe ideea de plan deschis care contribuie la aprecierea dialogului, iti reda vitalitatea dupa o zi dinamica:

Blue Acqua din Galati va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Galati.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Blue Acqua impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Blue Acqua. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Galati, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Blue Acqua din Galati.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!