Pizza-online.ro

Restaurant Bistro Le Burger

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

B:dul Dem Radulescu 32

Ramnicu Valcea, Valcea

0725 205 132

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Bistro Le Burger si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Pasiunea noastră pentru gusturile bune şi bunul-gust duce la lucrurile frumoase, de care ne dorim să te îndrăgosteşti: Si cum toate lucrurile frumoase se nasc din pasiune, din a noastra s-a nascut bistro LeBurger, locul în care voia bună şi mâncarea gustoasă sunt “la noi” acasă:

Bistro Le Burger din Ramnicu Valcea va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Valcea.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Bistro Le Burger impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Bistro Le Burger. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Valcea, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Bistro Le Burger din Ramnicu Valcea.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!