Pizza-online.ro

Restaurant Bistro 27

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Bulevardul I: C: Brătianu 27

Pitesti, Arges

248630161
727828501

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Bistro 27 si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Bistro27 este locul in care gastronomia de exceptie intalneste detaliile perfecte pentru a crea un refugiu confortabil si incarcat de savoare: Fie ca vorbim despre intalniri de afaceri, unde serviciile noastre intrunesc cele mai inalte standarde de exigenta, fie ca vorbim de cina romantica pentru care asiguram cadrul ideal, la Bistro27 stim ca arta de a gati vine din pasiunea pentru multumirea oaspetilor nostrii: Retete premiate, selectii de vinuri nobile in atmosfera unui bistro veritabil:

Bistro 27 din Pitesti va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Arges.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Bistro 27 impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Bistro 27. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Arges, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Bistro 27 din Pitesti.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!