Pizza-online.ro

Restaurant Bertis Pub

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Ozunului nr: 6

Sfantu Gheorghe, Covasna

0267352 045
0267352 363

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Bertis Pub si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul este situat în cartierul Simeria și reprezintă un loc ideal pentru savurarea cafelei de dimineață, pentru întâlnirile și mesele de afaceri sau pentru o seară petrecută alături de prieteni: Această locație este cunoscută pentru difuzarea evenimentelor sportive, precum și organizarea unor expoziții cu tematică sportivă:

Bertis Pub din Sfantu Gheorghe va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Covasna.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Bertis Pub impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Bertis Pub. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Covasna, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Bertis Pub din Sfantu Gheorghe.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!