Pizza-online.ro

Restaurant Beraria Valhalla

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Erou Gheorghe Rusu Nr:2

Bacau, Bacau

0748 254 252

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Beraria Valhalla si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Se ia o corabie plină ochi de viteji vikingi şi se potriveşte într-o oală mare de talia unei istorii bogate şi cosmopolite, cam cum e Bacăul: Se culeg cu grijă poveşti cu bunătăţi din lume adunate, apoi se revarsă toate în oală amestecându-se bine: Se condimentează cu voie bună, cu taifas nene, nu glumă, şi-un pahar de ce-i mai bun! Se lasă compoziţia să fiarbă încet la foc mic: Când este aproape gata, se degustă pentru a verifica dacă amintirile şi împărtăşirea lor sunt destul de coapte: Se scoate din oală şi se servesc proaspete în cantităţi demne de viteji pe platouri uriaşe de lemn:

Beraria Valhalla din Bacau va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bacau.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Beraria Valhalla impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Beraria Valhalla. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bacau, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Beraria Valhalla din Bacau.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!