Pizza-online.ro

Restaurant Beraria H

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Kiseleff 32, Parc Herastrau / Regele Mihai I (fostul Pavilion H)

Bucuresti Sector 1, Bucuresti

743345345

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Beraria H si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
A fost odată ca niciodată o construcție mare și vestită pe numele său Pavilionul Industriei Grele Sovietice: Cosmopolită și impresionantă atât prin arhitectură cât și prin dimensiuni, clădirea a ajuns renumită atât în țară, cât și în toată Europa: După câțiva ani în care a fost vizitată de cele mai noi mașinării și utilaje mari, clădirea din povestea noastră s-a plictisit de ele: Așa că a fost integrată în ansamblul Expoziției Realizărilor Naționale: Puțini oameni știu că, pentru mai mulți ani, clădirea a servit drept adăpost al artei: Vestitul sculptor român Ion Jalea a expus câteva dintre operele sale de artă în această clădire: Anii 90' au venit și au adus cu ei o altă schimbare: Pavilionul Industriei Grele Sovietice a devenit Pavilionul H, centru comercial: Și a rămas așa mulți ani, până când, într-o bună zi, clădirea noastră capricioasă a decis că vrea să fie altceva: Vedeți voi, ea în toți acești ani a căutat cea mai bună variantă a sa: Și, într-un final, a găsit-o: S-a gătit frumos, și-a luat straiele de sărbătoare și a devenit Berăria H! Berăria H sau Orașul cu Chef de Viață este locul în care vii să asculți muzică de calitate, să vezi artiști îndrăgiți, atât naționali cât și internațional în cadrul unor show-uri inedite și absolut spectaculoase, să mănânci bucate delicioase și să bei diferite tipuri de bere și alcool: Cu alte cuvinte, este locul în care vii atunci când vrei să fii sigur că vei avea parte de o seară ca în povești! De la spectacole de cabaret și magie, până la propriul festival de rock (Oktober Rocks!) și concerte cu majoritatea artiștilor în vogă din România (și nu numai!), ceea ce ne-am propus să îți oferim la Berăria H este o supradoză de distracție și voie bună! Te invităm să trăiești în fiecare zi alături de noi povestea unui loc legendar în care voia bună și cheful de viață nu se termină niciodată!

Beraria H din Bucuresti Sector 1 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Beraria H impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Beraria H. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Beraria H din Bucuresti Sector 1.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!