Pizza-online.ro

Restaurant Benjamin Steakhouse

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Alexandru Dimitrie Xenopol 1

Sibiu, Sibiu

0770 976 568

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Benjamin Steakhouse si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Povestea noastra se bazeaza pe dorinta de a pune la dispozitia tuturor pasionatilor in domeniul culinar si nu numai, oportunitatea de a descoperi traditionalele retete americane cu carne de vita: In acest concept, orice detaliu este atent urmarit si impletit cu pasiunea de a oferi ceva special, unic pentru Sibiu si pentru toti cei care ne vor trece pragul: Calitatea legendarei Black Angus Beef optim maturata, alaturi de savoarea data de carbunele atent utilizat de catre experimentatii nostri Chefi, va garantam ca vor transforma fiecare vizita in restaurantul nostru intr-o experienta de neuitat: In plus, noi nu uitam nici de cei mici: Pentru ca sa asiguram toate premisele unei vizite reusite, am pregatit un spatiu special destinat celor mici unde acestia vor putea sa se destinda: Iar pentru ca obiectivul nostru principal este satisfactia totala a oaspetilor nostri, va asiguram ca suntem permanent deschisi pentru a primi din partea dumneavoastra, orice feedback ce poate aduce un plus de valoare acestui concept: Astfel, vrem ca oricine ne va trece pragul, sa se simta ca intr-o mare familie: “Familia Benjamin Steakhouse & Bar”:

Benjamin Steakhouse din Sibiu va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Sibiu.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Benjamin Steakhouse impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Benjamin Steakhouse. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Sibiu, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Benjamin Steakhouse din Sibiu.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!