Pizza-online.ro

Restaurant Bella Ciao

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
Inchis
Deschis

Date de contact

Piața 25 Octombrie, nr: 17

Satu Mare, Satu Mare

0361 808 000

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Bella Ciao si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
După rețeta primei academii de pizza din lume și a celei mai prestigioase din Italia, pe lângă pasiune și pregătire, materii prime italiene de cea mai bună calitate, vă invităm să gustati pizza , pâine cu maia, paste, salate, patiserie si gastronomie autentice italiene !!!

Bella Ciao din Satu Mare va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Satu Mare.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Bella Ciao impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Bella Ciao. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Satu Mare, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Bella Ciao din Satu Mare.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!