Pizza-online.ro

Restaurant Bacchus Bistro Chic

Orar restaurant

Luni:
Inchis
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Mihail Kogălniceanu 36

Bacau, Bacau

0759 036 039

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Bacchus Bistro Chic si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul are avantajul de a fi compartimentat pe doua nivele,parter si etaj fapt pentru care putem organiza in acelasi timp atat o petrecere privata si sa ne ocupam in acelasi timp de clientii care doresc sa serveasca in liniste masa a la carte: Bucataria frantuzeasca binecunoscuta in toata lumea, atat pentru branzeturile deosebite , foie gras cat si pentru deserturile alese sunt cateva din atuurile restaurantului nostru si bineinteles cartea de vinuri atent selectionate mergand pe premiza ca toti clientii nostri vor fi satisfacuti in materie de gusturi culinare: Retetele pe care le-am implementat in bucataria noastra, respecta in totalitate calitatea produselor, mare parte din materia prima fiind adusa direct din Franta, tocmai pentru a respecta calitatea produsului finit: In speranta ca v-am trezit interesul ,va asteptam in restaurantul nostru precizand ca pe timpul verii avem deschisa o terasa cu zona de luat masa cat si locuri pentru long-drinks unde aveti posibilitatea de a va relaxa in serile calduroase de vara:

Bacchus Bistro Chic din Bacau va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bacau.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Bacchus Bistro Chic impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Bacchus Bistro Chic. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bacau, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Bacchus Bistro Chic din Bacau.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!